Siirry pääsisältöön

N&TN 2:sen Traileri !!!!

!!! ; Nuija & Tosinuija 2:sen traileri on saapunut !!!

U-s-k-o-m-a-t-o-n-t-a !!!!

                                                   https://www.youtube.com/watch?v=lGXHVlEklgQ



Ja kaikki näyttää yllättävän hyvältä ...paitsi tietysti Jeff Daniels, joka näyttää vain ...vanhalta. Tuossa julisteessakin se näyttää ihan jo joltain ensimmäisen maailmansodan veteraanipapalta ja kilpikonnalta, suonisen kaulansa kera. Ja muutoinkin vanhan naamansa.
Katsokaa miten vanhalta se näyttääkään !!

Mutta eniwei, itse traileri oli jopa yllättävän hyvä, sillä olin pelännyt tämän mahdollisesti lässähtävän johonkin, jos ei nyt ihan "Adam Sandler" tason pohjamutiin, niin kuitenkin johonkin pelottavan alas, mutta ei hätää!! kaikki vaikuttaa ihan O.K:lta.
Itse olisin tehnyt täysin eri idealla tämän, täysin eri premissillä, mutten kerro millä. Mutta sanonpahan vain, että minulla olisi ollut aika huikaiseva idea tämän leffan juoneksi !! Ja takuulla parempi kuin tuo, mutta hyvä tuokin on. Enkä olisi itse tullut ajatelleeksi juuri tuota kyseistä juonta muutenkaan, myönnettäköön.

Olen tavallaan siihen, ihan mikroskooppisen, pettynyt, että Lloyd on ilmeisesti viettänyt viimeiset 20 vuotta pipilässä eikä pojat ole esim avanneet sitä ykkösessä mainittua "matokauppaansa" jonka olisin itse sisällyttänyt tähän mm. Tuo Lloydin kohtalo voidaan sinänsä tulkita vähän laiskaksi kerronnaksi tai oikaisemiseksi, mutta kelpaa se silti, ja se on kieltämättä niin vitun tyhmä ja totaalisen kaheli juttu, että se sopii osaansa hyvin.

Trailerin musiikki on ihan hauskaa ja viihdyttävää hömppää, mutta nyt alkoi snadisti huolettaa itse leffan saundträkki, sillä se oli yksi ykkösen merkittävimmistä piirteistä ja jotain mikä toi & loi tunnelmaa hyvinkin paljon.
Pahinta mitä tässä voisi olla, on jotain modernia räppiä tai sitä dubstepin renkutusta tai jotain vastaavaa, mutta toivon ja odotan parasta. Koko höskältä muutenkin.

Harmillisen kauan saamme vielä odottaa, mutta ...minkäs teet !?!? Ja "hyvää kannattaa odottaa!" (olettaen tämän olevan hyvä)

Hienoa on myös, että tuo karvainen "lammaskoira" auto tekee ilmeisesti kambäkin !! Hahahaa, mahtavaa.


"....haluan epätoivoisesti rakastella koulupojan kanssa.."

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä