Siirry pääsisältöön

2 Arvostelua Uutuus-biiseistä

No niin !!
Ja sitten purkamaan pari uutta paskakasaa.

https://www.youtube.com/watch?v=pjjz9xOcsz0   Antti Tuisku - Peto On Irti

Mitä helvetin vittua tämä paska on ?!? Mitä ihmeen sontaa sieltä on nyt suollettu ?!
Tämä on jo vähän yllättävänkin huono. Antti on kai halunnut raapaista pohjaa ja siksi hypännyt pää edellä sitä kohti. Sillä .. .. ei tätä voi muuksikaan tituleeerata kuin "absoluuttiseksi epäonnistumiseksi".


" Kerran ku me mentiin yhteen baarin mun kaverin kaa, nin siell oli Antti Tuisku... ja me mentiin sit ninq pois..."

Mitä vittua Ana !?!? W T F ?!?!

Vetäkää äkkiä tämä sontaläjä takaisin !! Vielä kun voitte. Ja menkää "maan alle" noin vuodeksi, varmuuden varalta.

( Videoon on hommattu koriste mamukin !! ohooull rait !)

* * * * *

Ja toinen höyryävä kakkaläjä löytynee täältä : https://www.youtube.com/watch?v=zPonioDYnoY

Nightwish - Élan

No joo ...no. Kuunnellessani tämän nyt uudestaan tähän arvosteltavaksi... tekihän tämä itseään ehkä jo vähän enemmän tykö, mutten siltikään hurraa.
En toki ole mikään naitwis fani muutenkaan, mutta tämä vaikuttaa vähän laimeahkolta hoilotukselta. Ja mitä enemmän kaikkea visuaalista jossain on, niin ainakin hyvin usein, sitä surkeampaa roskaa on itse sisältö.

Enkä tykkää tuollaisesta helvetin, vitun, hikisten Vesa Vierikoiden ym, käytöstä tuollaisina "ruman fotogeenisinä" hahmoina, kuvaamassa elämän kurjuutta (kai).
Eikä pöllökään näyttäisi tuohon juuri mitenkään liittyvän sinänsä... vaikka; paskaako sen väilä on, kunhan se on taiteellista ja khuulia. Mutta halusin nyt vain valittaa siitäkin jotta saisin pituuttta tähän arvostelmaani.

Mutta kuitenkin, jos olisin naitwish-fani saattaisin olla snadisti pettynyt. Tämä on aika kevyttä kauraa. Ja se heidän uuden levynsä kansi, mikäli se se on mitä on näkynyt tuubissa, se on LAIMEA !! Tsiisus vittu. Sitä on moni kehunutkin todella, todella platkuksi. Eihän siinä ole saatana mitään !! Tylsä kuin metallikan "musta albumi". Siinä jos missä, on ollut mielikuvitusta ja vitunmoista lahjakkuutta pelissä !!

Jäisivät vaan jo eläkkeelle, eivätkä vatkaisi koko ajan ympäriinsä, laulajia vekslaten. Tämä on aina niin tätä. Tätä samaa naitwish lallattelua ja loilottamista ja pilleihin puhaltelua ja kevyttä, näennäis angloa, hötöä. Keijuineen ja taikoineen ja metsänhenkineen ja säkkipilleineen ja riimuineen ynnämuineen.

Sellaiset toimivat kyllä hyvin, osaavimmissa kaikista käsistä, muttei välttämättä minkään Savolais-juntin. Tai mistä hyö ny sitten ovakkaan.



P.s Tauskikin oli taas hakattu !! HAhahaha... ei ...voivoivoi..ei voi ol... e..oioioi helvetti. Miten sekin saatana aina hakataan !? Eikö se ole ihan vitun ISO mies ?!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä