Siirry pääsisältöön

Sami Hedberg

Kuva varast... lainattu  iltalehdestä.
Sami Hedberg (?)

Miksi TUO on niin suosittu ? Ja tuonnäköinen ?
Onko Sami koskaan ajatellut ihan vain...junou, viettää aikaa kotosalla ? Elikkä olla ihan vaan vaikka yksinkin, kotona, ja puhua siellä sitten itse itsensä kanssa ? Miksei voisi aatella niin? niin, että on vain himassa ja puhuu kaikkea ei-hauskaa siellä itselleen... kun...se on vähän keljua, että lähtee oikeille Ständap-lavoille ihmisiä petkuttamaan. Lupauksella jota yksikään suomalaiskoomikko ei-vain-voi täyttää eli lupauksella olla hauska ja naurattaa.

Sami vaikuttaa, häntä pintapuolisesti ja hyvin vähän tarkkailtuani, jonkinsortin ...mikä se nyt olisi..sitten.. laimealta narsistilta. Samppa kai kiipeää lavalle lähinnä olemaan itse tyytyväinen itse itseensä eli ns "itsetyytyväinen". Ei niinkään tyydyttämään yleisöä tai sanomaan mitään niin tähdellistä tai hauskaa, paljolti kuten muukin media täällä jantelaki pöllölässä.


- - - - -

Tästä eteenpäin UUTTA ja tämänhetkistä tekstiä.

Tervehdys Vähäpätöinen Kansalainen. Ja kiitos kun luet ylivertaista Blogiani, vitun tyhmä apina !
Mahtavaa !

Mutta nyt; asiaan !!

Jotain mihin tuo tämänkertaisen kirjoituksen keskiössä ähisevä ja hikoava ja löhöävä paskasäkki ei pysty.
Menemään minkäänlaiseen asiaan.
Ikinä.

Eritoten mihinkään hauskaan tai hoksaavaiseen. Mikä johtunee siitä ettei hän ole hauska tai hoksaavainen.
MINÄ olen, mutta tuo ei.


Mutta kuitenkin, ajatellessani tässä tuotakin muulia, tulin siihen tulokseen että itse asiassa se mikä tuon PITÄISI olla on Yksityis-Yrittäjä !

Tuo on tuollainen samanlainen lantatehdas ja hikoileva valtava, levoton, läski kuin se pisnesmieskin se Jeti. Jethro Ruusted.
Sami on tuollainen ulospäinsuuntautunut, yksinkertainen ja ISO ja "aikaansaava" tyhmä lihaisa möykky, joka on marginaalisen viihdyttävä ehkä hetkittäin, ja eritoten jos yleisö on älyltään mitä tahmeina moskaa mitä maa päällään kantaa, eli se  sopisi täydellisesti ! En siis voi kyllin korostaa: TÄYDELLISESTI, esim autokauppiaaksi tai tarjoilijaksi tai juurikin yrittäjäksi.

Siihen tuo möykky voisi ähkiä ja puhkua  tuon kaiken ylimääräisen ja turhan tarmonsa ja energiansa ja pullistelun tarpeensa ja saada autoja myydyksi tai kiinteistöjä tai jotain.

Minä ainakin näen sen jo nyt!! "Samin Kiinteistöt"; avaat oven ja menet sisään, ehkä muutama rappu, ja avaat henk.koht. toimistonsa oven ja astut sisään, ehkä taas rappu tai pari, ja tuolistaan nousee ehkä ylös, tai ehkä vain osittain, tuo iso läski lihapulla pulukka-möykky, kättelemään sinua, tarjoten lähes pullistuneelta kumihanskalta näyttävän lihavaa isoa....kämmentään.
Ja kajauttaen ehkä jonkin typerän jutun, jota pitää vitsinä, mutta jota SINÄ et täysin käsitä MIKÄ se oli, kai vain "jään murtamiseksi" jokin alentuvan tyhmä hölmö kömmähdys tai sen omainen tyhmä "lohkaisu".
Ja sitten tuo ^^ virne tai tuo virne kertaa 2. En ole siitä ihan varma.

Ja toimistossa KAIKUU !!!
Joten TIEDÄT tuon kyseisen, omituisen, pölvästin ajaneen hulluksi jo ainakin yhden sihteerikön. Joka yrittää pysyä vain "tuli-linjan" alapuolella ja kyyristelee nurkan takana, pois näkyviltä. Kuin sotilas rintamalla.

Muttei siltikään säästy päivittäiseltä "mattopommitukselta" typeriä vitun pullisteluita ja lohkaisuja ja karjaisuja ja vaikeroivalta ilmalta kuullostavia ääniä jotka kaikaa Hänen Toimistostaan. Kun sieltä sitten välillä taas tulee siihen "jauhaan paskaa"(!) ja pympsäyttelemään isoa mahaansa vähän ylöspäin, kädet housuntaskuissa ja bleiseri auki, ja puhuen niin tyhmiä että sihteeri epäilee jo ruokamyrkytystä tai tehneensä jonkin kriittisen virheen kahvinvalmistuksessaan.

Ehkä hän matkii välillä Maantiekiitäjää ? Tai tokaisee johonkin että "notta pehhhhhrrrkele" tai "myötyöhyö kuule...Nnnggjängjängjänng" ja esittää kuin jotain rutistettua kännistä Finuiittimenninkäistä, joka yrittää ulostaa vaikka tietää ettei ummetus luovuta ihan äkkiä.
Heitellen samalla molempia(!) käsiään, suorana HUOM(!!), ilmaan, eripuolille ympärilleen, kuin joku jolla on jokin motoorinen vika aivoissaan joka saa hänen MOLEMMAT kätensä reagoimaan yht´aikaa vaikka tarkoitus olisi liikuttaa vain toista - yrittäisi työnnellä ympärilläpyöriviä kärpäsiä loitomalle.

Tämän hän tekee lähes totisena. Kuin olisi jotenkin, alitajuisesti ehkäpä(?), itsekin itselleen vihainen että tekee itsestään niin TÄYDEN ja TOTAALISEN myötähävettävän typerän ja nolon imbesillin idiootin, läskipaskan, jostakin syystä joka pakenee hänen(kin) käsityskykyään siinä missä häntä sietäviä Muitakin.

Sitten kun kaikki siinä, sangen kiusaantuneina, ihmettelee miten reagoida ja MITÄ vittua(!!), exkiysmii, juuri tapahtui, ja itse ehkä hämillään sukii hetken kalapuikkoviiksiään / pukinpartaansa ja vetäytyy (mahdollisesti!) takaisin "luolaansa" LUOLAANSA! OUJEE!! MÄNKEIV!! Uuubeibibeibi!.... tehden tilanteesta vielä hankalamman.
Kunnes ehkä ihana ihana, virvoitava puhelinsoitto ratkaisee tilanteen ja pelastaa kaikki.


Toistaiseksi !!



Usein Toimistostaan kuuluu äänekästä hengitystä ja hengähdyksiä, ja kuinka papereita sitten lehahtaa lattialle ja miten Hän tilaa jotain ruokaa kännykällään, ja sitten sen saapuessa rouskuttaa sitä kuin nälkäinen pesukarhu, ja menee "röökille" TUNNIKSI(!) ja sitten palatessaa "käväisee" (Aku Ankan kera) äkkiä vähän tuolla vessassakin.

Ja joskus hän, anteeksi "Hän", käy myös "näytöillä", eli puhumassa kovaa ja siis LUJAA(!!) ja erinnäistä roskaa ja valheita sekaisin, tyhjissä asunnoissa, ja kävelee siellä (mahdollisimman vähän toki) ympäriinsä ja odottaa levottomana että pääsisi takaisin Pasianssin ääreen luolaansa.


Ja ehkä hän ajaessaan VAAAAAALTAVALLA ja KALLIILLA(!!) isolla isolla modernilla Citymaasturilla, pitkin katuja, törmää Vihollis Välittäjään eli Jethroon, jonka kanssa toisensa ohittaessa, eri suuntiin siis tietysti(!!), idiootti(!), he vaihtavat katseita, TUIMIA katseita, kuin hidastettuna, ja miettivät kai silti vain mitä tarjouksia Mäkissä olis nyt tällähetkellä ?

Ja palaavat kumpikin sitten omiin Konttoreihinsa, inhottamaan kaikkia muita.
Ihan jo hajullaan.

*

Jotain tuollaista näen ihan HETI jos vähänkin mietin sitä Todellista Sam Heedbäriä, mikä sen PITÄISI olla. Joka ulottuvuudessa.
Mutta tässä meidän Kamalassa Kamalassa Ulottuvuudessa, se onkin just sen mukainen; se on kamala !
Se elää "koomikkona" ja koomikon elämää, uskoen ettei kukaan huomaa !

Mutta MINÄ HUOMAAN vitun mulkku !!!

I see you !


*

Tässä on nyt esitetty suurinpiirtein se mikä sen PITÄISI olla ja se mikä se ON (olevinaan).

Ja kuten näette, kaiketi, on näillä eri toteutumilla selkeä ja mekillepantava ero.
Nämä Kohtalot EIVÄT oikein risteä. Vaan ovat suhteellisen erityyppiset.


Enemmän tai vähemmän häiriöksi hän lienee silti kaikissa Kohtaloissa ?


En tiä...ehkä tässä kaikki ? Ainakin tältä erää ja osin ?


Näkemiin.


- - - - - - - - - - ✁✁- - - - - - - - - -✃✃- - - - - - - - - -


Ja jos ET saapunut tähän melko mahtavaan kirjoitukseen PrimääriBlogin eli Kapteenin Blogin kautta, tuo alku tarkoittaa sitä että; tämä on alunperin aloitettu jo viime tai edellis(!) vuonna tämä kirjoitus, ja myös unohdettu. Kuten Heedbärin "komedia" sen sekunnin jälkeen kun sen on nähnyt-kuullut-sietänyt, ja NYT vasta kävin täydentämässä tämän loppuun jotta täälläkin olisi jotain koherenttia ja viihdyttävääkin kai / ehkä, luettavaa ja sisältöä sinänsä.


Kiitos.










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä